23-12-08

LouisLouise: De zoen ...

imagesOp dinsdag 23 december 2008 viert de liefde hoogtij in de 66ste aflevering van Louislouise. De liefhebbers van de telenovelle duimen al een tijdje dat Louise en Thomas voor mekaar zullen kiezen. Tot nu is het niet tot een romance gekomen. En dat is vooral de schuld van Louise, die nog altijd in het reine aan het komen is met haar vrouw-zijn en haar hart niet volledig wil openstellen voor de art director. Het gevolg is wel dat hij zich heeft laten strikken door Natalie én met haar naar Italië emigreert.

Hun nakende verhuis is voor Louise een bittere pil om slikken en ze weigert naar hun verlovingsfeest in de skybar te gaan. Charlotte vindt dit flauw en ze pleit bij Louise om eindelijk uit haar kot te komen. Het is immers nu of nooit om Thomas te vertellen dat ze hem graag ziet… Blijft Louise in de zetel liggen én droomt ze van een passionele zoen? Of verzamelt ze daadwerkelijk haar moed én speelt ze harten troef? Belanden Louise en Thomas in een sprookje? Of blijkt de realiteit toch niet zo eenvoudig?

De antwoorden op dinsdag 23 december 2008 om 18.25 in Louislouise. De fans die hun nieuwsgierigheid niet de baas kunnen en meteen het vervolg willen zien, kunnen de afleveringen een volledige week in preview bekijken via iWatch en iWatch.be (bron: vtm/vips)

Louislouise
van maandag tot vrijdag om 18.25

12:22 Gepost door Media.Vl in Vtm/2be/Jim | Permalink | Commentaren (2) | Tags: vtm louislouise |  Facebook |

Commentaren

Bruno, daarom vraag ik jou: wil je met me trouwen? Ik wil m'n leven met jou delen, daarom dit originele huwelijksaanzoek op 1 van de sites die je bezoekt.

Gepost door: Lover | 31-12-08

ik wens jullie heel veel geluk!

Gepost door: ikke | 31-12-08

De commentaren zijn gesloten.