13-02-09

Voorjaar VTM

VTM(logo2008)Gisterenavond was er de jaarlijkse voorstelling voor het komende televisievoorjaar.
Vtm wil de kijker lokken met een mix van fictie, nieuwe elementen en blijvende toppers.

Aspe start al op maandag 23 februari, na Beauty and the nerd. Dit seizoen wordt Guido Versavel vervangen door een nieuwe assistent voor Van in (gespeeld door Koen van Impe).

Vtm wil  terug wat meer gesprek op televisie en doet dat met 'All you need is Love' en 'Hello Goodbye' die respectievelijk op donderdag en dinsdag worden uitgezonden. Matthias coppens is de  gastheer van All you need is love en Dieter Coppens in Hello Goodbye. Staf coppens neemt dan de presentatie van Hond De baas voor zijn rekening. Na enkele jaren geen enkele talkshows op vtm is dit een tussenstap naar meer zo luidt het ...

Op dinsdag en donderdag is er, hoe kan het ook anders, Mijn Restaurant II met de immer sympathieke Rani Deconinck. Nieuw dit seizoen is dat de afvallers hun restaurant niet kunnen overkopen ... De afgelopen weken kwam het programma al meermaals in de pers ...

Walter Grootaers en Bob Peeters zorgen dan weer voor de verslaggeving van Wipeout, Lien Pelgroms is dan weer present op de piste van het avonturenprogramma. Pretentieloos, zo klinkt het aan de MediaLaan.

Fictie is er op zijn beurt met Jes, een gloednieuwe reeks over het leven van vrouwen in Brussel. Vtm kan alvast rekenen op een topcast. Ook gloednieuw is het programma 'Zorgen voor later', een vlaamse variant van het controversiële BNN-programma 'Baby te huur'.

Verder zijn er ook de blijvers zoals De Pfaffs, De Planckaerts en natuurlijk LouisLouise dat het nog beter doet dan Sara exact 1 jaar geleden.

17:01 Gepost door Media.Vl in Vtm/2be/Jim | Permalink | Commentaren (1) | Tags: vtm |  Facebook |

Commentaren

hallo goodbye 2009 met dieter coppens graag meer documentatie

Gepost door: cappoen | 05-03-10

De commentaren zijn gesloten.